Pension A Million Roses

Izu Yarımadası, Shirahama
Pension A Million Roses Öne Çıkan Resim
Pension A Million Roses Dış Mekan
Pension A Million Roses Dış Mekan
Pension A Million Roses İç Mekan
Pension A Million Roses Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Pension A Million Roses
2733-9 Shirahama Izu Yarımadası, Shirahama

Shimoda bölgesindeki Pension A Million Roses misafirlere tarihi bölgede, iZoo hayvanat bahçesi ve Shimoda Akvaryumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Tatadohama Plajı ile 7,9 km (4,9 mi) ve Tsumekizaki ile 8,2 km (5,1 mi) mesafede.

Pension A Million Roses misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

17 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretsiz ekstra Japon şiltesi isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca genel oturma odası ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 6 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Plaj Kenarı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 5 Yatak Odası, Plaj Kenarı
Room
Family Oda, Sigara İçilmez
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x