Hotel Sea Shell

Izu Yarımadası, Shirahama
Hotel Sea Shell Genel
Hotel Sea Shell Öne Çıkan Resim
Hotel Sea Shell Yerinde Yemek
Hotel Sea Shell Yerinde Yemek
Hotel Sea Shell Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Hotel Sea Shell
Shirahama 1755 Shimoda Izu Yarımadası, Shirahama

Shimoda bölgesindeki Hotel Sea Shell misafirlere plaj yakınında, Shirahama Jinja Tapınağı ile Shirahama Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sotoura Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Nesugatayama Dağı Gözlem Alanı ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Hotel Sea Shell misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit
Room
Deluxe Süit (Santorini)
Room
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, Jakuzi
Room
Deluxe Süit (Sicily)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x