PennyHill Suites and Resorts

Enugu
PennyHill Suites and Resorts Genel
PennyHill Suites and Resorts Öne Çıkan Resim
PennyHill Suites and Resorts İç Mekan
PennyHill Suites and Resorts Kahvaltı
PennyHill Suites and Resorts Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
PennyHill Suites and Resorts
7, S.G. Ugwuanyi Close Golf Estate, GRA , Enugu

Enugu bölgesindeki PennyHill Suites and Resorts misafirlere banliyöde, Enugu Golf Sahası ve Polo Park Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nnamdi Azikiwe Stadyumu ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Business Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x