Penguin Village Dahab

Sinai Peninsula, Dahab
Penguin Village Dahab Genel
Penguin Village Dahab Genel
Penguin Village Dahab Genel
Penguin Village Dahab Genel
Penguin Village Dahab Genel
Image More +26 fotoğraf
Penguin Village Dahab
El Mashtaba St., Dahab Sinai Peninsula, Dahab

St. Catherine bölgesindeki Penguin Village Dahab konaklamanızda Dahab Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Dahab Körfezi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Dahab Lagoon ile 1,8 mi (2,9 km) ve Asala Beach ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

50 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo
Standard
Standard Oda, Ortak Banyo
Panoramic
Panoramic Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Basic Oda, Özel Banyo
Room
Deluxe Oda, Özel Banyo (Back Side)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x