Happy Land Hotel

Sinai Peninsula, Dahab
Happy Land Hotel Öne Çıkan Resim
Happy Land Hotel Dış Mekan
Happy Land Hotel Dış Mekan
Happy Land Hotel Dış Mekan
Happy Land Hotel Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Happy Land Hotel
Mashraba, Dahab Sinai Peninsula, Dahab

Happy Land Hotel misafirlere St. Catherine merkezinde, Dahab Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Asala Beach ile 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Dahab Körfezi ile 1,8 mi (3 km) ve Dahab Lagoon ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda Happy Land Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plaj, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x