Penglai Fairyland Holiday Villa

Nanzhuang
Penglai Fairyland Holiday Villa Genel
Penglai Fairyland Holiday Villa Öne Çıkan Resim
Penglai Fairyland Holiday Villa Dış Mekan
Penglai Fairyland Holiday Villa Dış Mekan
Penglai Fairyland Holiday Villa Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Penglai Fairyland Holiday Villa
No. 8-5, Si’erfen, Nanzhuang Township , Nanzhuang

Nanzhuang bölgesindeki Penglai Fairyland Holiday Villa konaklamanızda 42 Bahar Yürüyüş Parkuru ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Penglai Nehri Ekoloji Parkı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Xian Mountain ile 3,5 mi (5,6 km) ve Tongan Yürüyüş Parkuru ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Penglai Fairyland Holiday Villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Panoramic
Panoramic Oda
Room
Comfort Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Design Dört Kişilik Oda
Room
Elite Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Elite Oda
Room
Panoramic Villa
Room
Luxury Oda
Room
Premium Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x