PasTaai Leisure Farm

Nanzhuang
PasTaai Leisure Farm Genel
PasTaai Leisure Farm Genel
PasTaai Leisure Farm Dış Mekan
PasTaai Leisure Farm Dış Mekan
PasTaai Leisure Farm Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
PasTaai Leisure Farm
No. 35, Hongmaoguan , Nanzhuang

Nanzhuang bölgesindeki PasTaai Leisure Farm misafirlere nehir kıyısında, 42 Bahar Yürüyüş Parkuru ve Guihuaxiang Kasabası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Lion's Head Mountain ile 12,9 km (8 mil) ve Tanrılar Vadisi Şelalesi ile 19 km (11,8 mil) mesafede.

PasTaai Leisure Farm misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Nanzhuang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 20 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x