Penelope Palace

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Pomorie
Penelope Palace Genel
Penelope Palace Genel
Penelope Palace Genel
Penelope Palace Genel
Penelope Palace Öne Çıkan Resim
Image More +93 fotoğraf
Penelope Palace
Chayka Str 3 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Pomorie

Penelope Palace misafirlere Pomorie bölgesinde, plaj yakınında, Pomorie Güney Plajı yakınında ve Sveti Georgi Monastery ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Güneşli Sahil ile 12,2 mi (19,6 km) ve Pomorie Lake ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Apartment,
Apartment, 2 Bedroom, Sea view
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı
Luxury
Luxury Stüdyo, 1 Yatak Odası, Park Manzaralı, Bahçeli
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x