Pellicano Guest House

Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria
Pellicano Guest House Öne Çıkan Resim
Pellicano Guest House Dış Mekan
Pellicano Guest House Kahvaltı
Pellicano Guest House Yerinde Yemek
Pellicano Guest House Yerinde Yemek
Image More +97 fotoğraf
Pellicano Guest House
Via Paolo Pellicano 8b Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria

Pellicano Guest House konaklamanızda Reggio Calabria merkezinde, Aragonese Şatosu ve Palazzo San Giorgio ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Teatro Comunale Francesco Cilea ile 0,7 km (0,4 mi) ve Pinacoteca Civica ile 0,7 km (0,4 mi) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Balkon (Cinciallegra)
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon (Pellicano)
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (Pettirosso)
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Balkon (Tortora)
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Gabbiano)
Room
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x