Pela Mare Hotel

Malevizi
Pela Mare Hotel Genel
Pela Mare Hotel Genel
Pela Mare Hotel Öne Çıkan Resim
Pela Mare Hotel Dış Mekan
Pela Mare Hotel Dış Mekan
Image More +133 fotoğraf
Pela Mare Hotel
Agia Pelagia , Malevizi

Pela Mare Hotel misafirlere Malevizi bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Lygariá Beach ve Agia Pelagia Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Kandiye Limanı ile 13,4 mi (21,6 km) ve Knossos Sarayı ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Main Restaurant ideal, a havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 4 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 950 metre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Panoramic)
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı (Panoramic)
Deluxe
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı (Panoramic)
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x