Bellair Village

Malevizi
Bellair Village Genel
Bellair Village Öne Çıkan Resim
Bellair Village Dış Mekan
Bellair Village Dış Mekan
Bellair Village Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Bellair Village
Agia Pelagia , Malevizi

Bellair Village misafirlere Malevizi bölgesinde, plaj yakınında ve Lygariá Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kandiye Limanı ile 13,5 mi (21,7 km) ve Knossos Sarayı ile 14,7 mi (23,6 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 11 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 19-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Double)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Triple)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Quadruple)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x