PekingUni Photography theme Hotel

Pekin
PekingUni Photography theme Hotel Genel
PekingUni Photography theme Hotel Genel
PekingUni Photography theme Hotel Öne Çıkan Resim
PekingUni Photography theme Hotel Dış Mekan
PekingUni Photography theme Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
PekingUni Photography theme Hotel
No.76 Guou West Street , Pekin

PekingUni Photography theme Hotel misafirlere Pekin merkezinde, Houhai Gölü yakınında ve Bell and Drum Towers (Çan ve Trampet Kuleleri) ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Wangfujing Caddesi ile 2,6 mi (4,2 km) ve Yasak Kent ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirler için 43 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Design Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x