Pearl Hotel

Kahire
Pearl Hotel Öne Çıkan Resim
Pearl Hotel Dış Mekan
Pearl Hotel Dış Mekan
Pearl Hotel Kahvaltı
Pearl Hotel Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Pearl Hotel
32, Streets 7, Maadi Cross Streets 7 & 82 , Kahire

Pearl Hotel misafirlere Kahire merkezinde, Nile ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve As-Salam International Hospital ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gize Nekropolü ile 11,7 mi (18,9 km) ve Tahrir Meydanı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x