PCM Forum Alcalá

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Alcala de Henares
PCM Forum Alcalá Genel
PCM Forum Alcalá Genel
PCM Forum Alcalá Genel
PCM Forum Alcalá Genel
PCM Forum Alcalá Genel
Image More +58 fotoğraf
PCM Forum Alcalá
Calle de Bulgaria, 2 Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Alcala de Henares

PCM Forum Alcalá konaklamanızda Alcala de Henares merkezinde, Alcala Katedrali ve Cervantes Doğum Yeri Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Foro de Complutum Arkeolojik Sit Alanı ile 1,6 km ve Las Clarisas de San Diego Manastırı ile 1,8 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Laventae misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 132 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Alcala de Henares bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 9469 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (3 Adults)
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (2 Adults + 1 Child)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (2 Adults + 1 Child)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (3 Adults)
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Parking included)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x