El Sueño del Quijote

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Alcala de Henares
El Sueño del Quijote Genel
El Sueño del Quijote Genel
El Sueño del Quijote Genel
El Sueño del Quijote Öne Çıkan Resim
El Sueño del Quijote Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
El Sueño del Quijote
33 Paseo de Pastrana Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Alcala de Henares

El Sueño del Quijote konaklamanızda Alcala de Henares merkezinde, Torre de Santa Maria Kulesi ve Başpiskopos Sarayı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Plaza Cervantes ile 0,9 km (0,6 mi) ve Alcala Üniversitesi ile 1 km (0,6 mi) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve 9.30, hafta sonu 9.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Viktorya dönemi stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
City Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Mutfak, Şehir Manzaralı (Calle Portilla 9)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x