Pavilion Hotel & Social Club

Belgrad
Pavilion Hotel & Social Club Genel
Pavilion Hotel & Social Club Genel
Pavilion Hotel & Social Club Genel
Pavilion Hotel & Social Club Genel
Pavilion Hotel & Social Club Genel
Image More +65 fotoğraf
Pavilion Hotel & Social Club
Dobracina 39 , Belgrad

Belgrad (Stari Grad) bölgesindeki Pavilion Hotel & Social Club konaklamanızda Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ve Knez Mihailova Caddesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Belgrad Hayvanat Bahçesi ile 1 km (0,6 mil) ve Kalemegdan Parkı ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Pavilion Hotel & Social Club misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 8.00 ve öğlen, hafta sonu 8.00 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Premium
Premium Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x