Pavilion Holiday Resort

Kenya Coast, Shanzu
Pavilion Holiday Resort Genel
Pavilion Holiday Resort Öne Çıkan Resim
Pavilion Holiday Resort Dış Mekan
Pavilion Holiday Resort Dış Mekan
Pavilion Holiday Resort Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Pavilion Holiday Resort
Hotel Road Kenya Coast, Shanzu

Mombasa bölgesindeki Pavilion Holiday Resort misafirlere milli parkta, Bamburi Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Mtwapa Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Haller Park ile 2,9 mi (4,7 km) ve Nguuni Nature Sanctuary ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 30 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x