Pattaya Blue Sky

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Pattaya Blue Sky Öne Çıkan Resim
Pattaya Blue Sky Dış Mekan
Pattaya Blue Sky Dış Mekan
Pattaya Blue Sky İç Mekan
Pattaya Blue Sky İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Pattaya Blue Sky
235/4 Pattaya Beach Road Soi 5 Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Pattaya Blue Sky misafirlere Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 63 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x