Patrisia Hotel Bali

Lesser Sunda Islands, Sanur
Patrisia Hotel Bali Genel
Patrisia Hotel Bali Genel
Patrisia Hotel Bali Öne Çıkan Resim
Patrisia Hotel Bali Dış Mekan
Patrisia Hotel Bali Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Patrisia Hotel Bali
Jl. By Pass Ngurah Rai 41 Lesser Sunda Islands, Sanur

Patrisia Hotel Bali misafirlere Denpasar merkezinde, Matahari Terbit Plajı ve Sanur Marinası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sanur Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Kuta Plajı ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 30 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Denpasar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3077 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x