Parrot Cove Lodge

Sittee River Village
Parrot Cove Lodge Genel
Parrot Cove Lodge Genel
Parrot Cove Lodge Genel
Parrot Cove Lodge Genel
Parrot Cove Lodge Genel
Image More +79 fotoğraf
Parrot Cove Lodge
False Sittee Point Stann Creek District , Sittee River Village

Parrot Cove Lodge misafirlere Hopkins bölgesinde, plajda ve Hopkins Köyü Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Belize Set Resifi ile 3,6 mi (5,9 km) ve Anderson Lagünü ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Yemek servisi için Chef Robs Gourmet Cafe ideal; otelin denize sıfır kaliteli ve rafine yemek sunan restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Family
Family Oda
Basic
Basic Oda
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Panoramic Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x