Caribbean Shores Bed & Breakfast

Sittee River Village
Caribbean Shores Bed & Breakfast Genel
Caribbean Shores Bed & Breakfast Genel
Caribbean Shores Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Caribbean Shores Bed & Breakfast Dış Mekan
Caribbean Shores Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Caribbean Shores Bed & Breakfast
Sittee River Road Stann Creek District , Sittee River Village

Hopkins bölgesindeki Caribbean Shores Bed & Breakfast misafirlere alışveriş bölgesinde, Hopkins Köyü Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Hopkins İskelesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Belize Set Resifi ile 2,6 mi (4,3 km) ve Anderson Lagünü ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x