Paros Blue Dolphin

Decentralized Administration Of The Aegean, Chrissi Akti
Paros Blue Dolphin Genel
Paros Blue Dolphin Genel
Paros Blue Dolphin Genel
Paros Blue Dolphin Genel
Paros Blue Dolphin Genel
Image More +83 fotoğraf
Paros Blue Dolphin
New Golden Beach Decentralized Administration Of The Aegean, Chrissi Akti

Paros Blue Dolphin misafirlere Paros bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Yeni Altın Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Parikia Limanı ile 12,4 mi (19,9 km) ve Naousa Limanı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Otelde misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x