PARKROYAL Suites Bangkok

Orta Tayland, Bangkok
PARKROYAL Suites Bangkok Genel
PARKROYAL Suites Bangkok Genel
PARKROYAL Suites Bangkok Genel
PARKROYAL Suites Bangkok Öne Çıkan Resim
PARKROYAL Suites Bangkok Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
PARKROYAL Suites Bangkok
22 Sukhumvit Soi 6 Klongtoey Orta Tayland, Bangkok

Bangkok (Sukhumvit) bölgesindeki PARKROYAL Suites Bangkok misafirlere Terminal 21 Alışveriş Merkezi ve Lumphini Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire CentralWorld Alışveriş Merkezi ile 2,1 km ve Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 2,6 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 194 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu Art Deco stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler 1 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Stüdyo (Suite)
Premier
Premier Süit, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo (Suite)
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x