Parklands Shade Hotel

Westlands
Parklands Shade Hotel Genel
Parklands Shade Hotel Genel
Parklands Shade Hotel Genel
Parklands Shade Hotel Genel
Parklands Shade Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
Parklands Shade Hotel
Ojijo Rd , Westlands

Nairobi (Westlands) bölgesindeki Parklands Shade Hotel konaklamanızda Nairobi Ulusal Müzesi ve Nairobi Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Şehir Çarşısı ile 2,4 km (1,5 mil) ve Central Park ile 2,9 km (1,8 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için K1 Klubhouse restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

21 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü ve kapalı tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Exclusive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x