Park Hotel Tskaltubo

Tsqaltubo
Park Hotel Tskaltubo Öne Çıkan Resim
Park Hotel Tskaltubo İç Mekan
Park Hotel Tskaltubo Kahvaltı
Park Hotel Tskaltubo Kahvaltı
Park Hotel Tskaltubo Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Park Hotel Tskaltubo
Paliashvili 1 , Tsqaltubo

Tsqaltubo bölgesindeki Park Hotel Tskaltubo konaklamanızda, Sataplia Doğa Koruma Alanı ile 5,9 mi (9,5 km) ve Gürcistan Parlamentosu ile 8 mi (12,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Givi Kiladze Stadyumu ile 8,9 mi (14,3 km) ve Bagrati Katedrali ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları, ücretsiz poşet çay/hazır kahve ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x