Tskaltubo Epic Hotel & Spa

Tsqaltubo
Tskaltubo Epic Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Tskaltubo Epic Hotel & Spa Dış Mekan
Tskaltubo Epic Hotel & Spa Dış Mekan
Tskaltubo Epic Hotel & Spa Dış Mekan
Tskaltubo Epic Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Tskaltubo Epic Hotel & Spa
Village of Kvilishori , Tsqaltubo

Tskaltubo Epic Hotel & Spa misafirlere Tsqaltubo bölgesinde, havaalanı yakınında, Sataplia Doğa Koruma Alanı ile 8,1 mi (13 km) mesafede ve Gürcistan Parlamentosu ile 11,7 mi (18,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Givi Kiladze Stadyumu ile 12,6 mi (20,3 km) ve Bagrati Katedrali ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz bitişik şaraphane, sauna ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x