Park Hotel Napoleone

Elba Adası, Portoferraio
Park Hotel Napoleone Genel
Park Hotel Napoleone Genel
Park Hotel Napoleone Öne Çıkan Resim
Park Hotel Napoleone Dış Mekan
Park Hotel Napoleone Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Park Hotel Napoleone
Loc. San martino Elba Adası, Portoferraio

Park Hotel Napoleone misafirlere Portoferraio bölgesinde, milli parkta, Arcipelago Toscano Ulusal Parkı ile Villa of San Martino 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Isola D'Elba Tenis Kulübü ile 2,3 mi (3,7 km) ve Arcipelago Toscano Ulusal Parkı Turizm Danışma Merkezi ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 64 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Basic
Basic Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Classic Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x