Park Hotel Mignon

Etschtal, Italian Alps
Park Hotel Mignon Öne Çıkan Resim
Park Hotel Mignon Dış Mekan
Park Hotel Mignon Dış Mekan
Park Hotel Mignon Dış Mekan
Park Hotel Mignon Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Park Hotel Mignon
Via Karl Grabmayr 5 Etschtal, Italian Alps

Park Hotel Mignon konaklamanızda Merano merkezinde, Kurhaus ve Merano Tiyatrosu ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Merano Hipodromu ile 2,1 km ve Merano 2000 Teleferiği ile 4,4 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada minibar mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 spa küveti, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Junior Süit, Balkon
Room
Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x