Hotel Palma

Etschtal, Italian Alps
Hotel Palma Genel
Hotel Palma Genel
Hotel Palma Genel
Hotel Palma Genel
Hotel Palma Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Hotel Palma
Kirchsteig 15 Etschtal, Italian Alps

Hotel Palma misafirlere Merano merkezinde, Ortler Ski Arena yakınında ve Schiller Park ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Merano Termali ile 0,5 mi (0,9 km) ve Elisabeth Parkı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin restoran, misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

16 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için yapay nehir, spa küveti ve buhar odası mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x