Park Hotel Fanano

Apennine Mountains, Fanano
Park Hotel Fanano Genel
Park Hotel Fanano Genel
Park Hotel Fanano Genel
Park Hotel Fanano Öne Çıkan Resim
Park Hotel Fanano Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Park Hotel Fanano
via campo del lungo 198 Apennine Mountains, Fanano

Fanano bölgesindeki Park Hotel Fanano konaklamanızda, Aziz Nicholas Kilisesi ve Mekanik Müzik Enstrümanları Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sestola - Pian del Falco Kayak Teleferiği ile 5,1 mi (8,2 km) ve Sestola Hisarı ile 5,1 mi (8,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x