B&b La Tana Dei Ricci

Sestola
B&b La Tana Dei Ricci Öne Çıkan Resim
B&b La Tana Dei Ricci Dış Mekan
B&b La Tana Dei Ricci Dış Mekan
B&b La Tana Dei Ricci İç Mekan
B&b La Tana Dei Ricci Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
B&b La Tana Dei Ricci
Via Passerino 84 , Sestola

B&b La Tana Dei Ricci misafirlere Sestola bölgesinde, golf sahasına yakın, Aziz Nicholas Kilisesi ve Sestola - Pian del Falco Kayak Teleferiği 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Mekanik Müzik Enstrümanları Müzesi ile 1,2 mi (1,9 km) ve Sestola Hisarı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x