Park Hotel Bük

Transdanubia, Buek
Park Hotel Bük Genel
Park Hotel Bük Genel
Park Hotel Bük Genel
Park Hotel Bük Öne Çıkan Resim
Park Hotel Bük Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Park Hotel Bük
11 Széchenyi u. Transdanubia, Buek

Buek bölgesindeki Park Hotel Bük konaklamanızda, Pannonia (bölge) ve Buk Futbol Sahası ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Szapary Kalesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Kristalytorony Kalandpark Bukfurdo ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 17 klimalı odada mutfak, fırınlar ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x