Birdland Villapark

Transdanubia, Bükfürdő
Birdland Villapark Öne Çıkan Resim
Birdland Villapark Dış Mekan
Birdland Villapark Dış Mekan
Birdland Villapark Dış Mekan
Birdland Villapark Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Birdland Villapark
Golf út 6-8 Transdanubia, Bükfürdő

Birdland Villapark misafirlere Buek bölgesinde, banliyöde, Pannonia (bölge) ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Bukfurdo Sağlık ve Macera Merkezi ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Kristalytorony Kalandpark Bukfurdo ile 1,2 mi (1,9 km) ve Buk Futbol Sahası ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Seasons Restaurant Birdland Villapark misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 34 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 4 kapalı yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Odalı Apart Daire
Room
1 Odalı Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x