Park Central

Pune
Park Central Genel
Park Central Genel
Park Central Genel
Park Central Genel
Park Central Genel
Image More +87 fotoğraf
Park Central
Near Bund Garden Signal Koregaon Park , Pune

Park Central misafirlere Pune merkezinde, Bund Botanik Bahçesi ve Tarakeshwar Temple ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Osho Teerth gardens ile 1 mi (1,5 km) ve Kabileler Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin restoranı Cinnamon misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretli çevirmeli İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bu otelde, 5 kat olan 1 bina var ve misafirler için sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Premium
Premium Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x