O Hotel Pune

Düzlükler, Pune
O Hotel Pune Genel
O Hotel Pune Genel
O Hotel Pune Genel
O Hotel Pune Genel
O Hotel Pune Öne Çıkan Resim
Image More +72 fotoğraf
O Hotel Pune
North Main Road Koregaon Park Düzlükler, Pune

Pune (Koregaon Parkı) bölgesindeki O Hotel Pune misafirlere Bund Botanik Bahçesi ve Osho Teerth gardens ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Rotary Riverside Joggers Park ile 0,8 mi (1,3 km) ve Tarakeshwar Temple ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Japon mutfağı seven misafirler için Harajuku ideal; otelde yemek servisi yapan 4 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

112 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite with Bathtub, 2 way Airport Transfer & Fruit Platter
Room
Deluxe Room with Bathtub & Fruit Platter
Room
Premier Room with Bathtub, 1 way Airport Transfer
Room
Presidential Suite with Bathtub, 2 way Airport Transfer & Fruit Platter

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x