Park Apartments Dubai, An Edge by Rotana Hotel

Culture Village
Park Apartments Dubai, An Edge by Rotana Hotel Öne Çıkan Resim
Park Apartments Dubai, An Edge by Rotana Hotel Dış Mekan
Park Apartments Dubai, An Edge by Rotana Hotel Yerinde Yemek
Park Apartments Dubai, An Edge by Rotana Hotel Yerinde Yemek
Park Apartments Dubai, An Edge by Rotana Hotel Banyo Tipleri
Image More +21 fotoğraf
Park Apartments Dubai, An Edge by Rotana Hotel
Al Jadaf Area, Oud Mehta Road , Culture Village

Dubai (Jadaf) bölgesindeki Park Apartments Dubai, An Edge by Rotana Hotel misafirlere Dubai Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi ve Dubai Garden Glow Tema Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Dubai Festival City Alışveriş Merkezi ile 5,6 km (3,5 mil) ve Burj Khalifa ile 8,2 km (5,1 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Al Majlis restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 84 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (King Bed)
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (King and Twin Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x