Al Jaddaf Rotana Suite Hotel

Dubai
Al Jaddaf Rotana Suite Hotel Genel
Al Jaddaf Rotana Suite Hotel Genel
Al Jaddaf Rotana Suite Hotel Genel
Al Jaddaf Rotana Suite Hotel Genel
Al Jaddaf Rotana Suite Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Al Jaddaf Rotana Suite Hotel
Al Jaddaf Street , Dubai

Al Jaddaf Rotana Suite Hotel size Dubai (Jadaf) bölgesinde, Dubai Alışveriş Merkezi ve Dubai World Trade Centre ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Burj Khalifa ile 5,2 mi (8,4 km) ve Dubai Creek ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Timo Restaurant & Terrace yemek servisi için ideal, bu otelde, 5 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 318 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 49-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x