Paris Hotel

Kahire
Paris Hotel Öne Çıkan Resim
Paris Hotel Yerinde Yemek
Paris Hotel Yerinde Yemek
Paris Hotel Yerinde Yemek
Paris Hotel Oda Düzeni
Image More +39 fotoğraf
Paris Hotel
15 Talaat Harb Street , Kahire

Paris Hotel misafirlere Kahire merkezinde, Talaat Harb Street ve Midan Talaat Harb yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gize Nekropolü ile 12,4 mi (19,9 km) ve Tahrir Meydanı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı lunch misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo
Room
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x