Parco delle Nazioni - Relax Grand Resort

Roma
Parco delle Nazioni - Relax Grand Resort Genel
Parco delle Nazioni - Relax Grand Resort Genel
Parco delle Nazioni - Relax Grand Resort Genel
Parco delle Nazioni - Relax Grand Resort Öne Çıkan Resim
Parco delle Nazioni - Relax Grand Resort Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Parco delle Nazioni - Relax Grand Resort
Via Clarice Tartufari 2 , Roma

Parco delle Nazioni - Relax Grand Resort misafirlere Roma (Castel di Decima) bölgesinde, Regional Park of Decima-Malafede ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Cinecitta World ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Castel Romano Alışveriş Merkezi ile 6,5 km (4 mil) ve Ostia Antica ile 21,5 km (13,4 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz safari deneyimi yaşayabilir. Ayrıca misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve açık havuz vardır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Roma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x