Parador De Melilla

Melilla
Parador De Melilla Genel
Parador De Melilla Genel
Parador De Melilla Genel
Parador De Melilla Genel
Parador De Melilla Genel
Image More +45 fotoğraf
Parador De Melilla
Avda. Cándido Lobera, s/n , Melilla

Parador De Melilla misafirlere Melilla bölgesinde, plaj yakınında, Teatro Kursaal Gösteri Merkezi ve Statue Grande Libre Anıtı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Playa Los Militares ile 0,4 mi (0,7 km) ve Hernandez Parkı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Melilla bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1938 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (3 Adults)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (2 Adults and 1 Child)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x