Parador De Benavente Zamora

Benavente
Parador De Benavente Zamora Genel
Parador De Benavente Zamora Genel
Parador De Benavente Zamora Genel
Parador De Benavente Zamora Genel
Parador De Benavente Zamora Genel
Image More +42 fotoğraf
Parador De Benavente Zamora
Paseo De La Mota s/n , Benavente

Benavente bölgesindeki Parador De Benavente Zamora konaklamanızda, Iglesia de Santa Maria de Azogue ve Plaza Mayor de Benavente ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel San Juan del Mercado Kilisesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Sierra de la Culebra ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

38 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Benavente bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (3 Adults)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (2 Adults and 1 Child)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x