Hostal La Maravillosa

Valderas
Hostal La Maravillosa Genel
Hostal La Maravillosa Genel
Hostal La Maravillosa Genel
Hostal La Maravillosa Öne Çıkan Resim
Hostal La Maravillosa Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hostal La Maravillosa
Avenida Obispo Panduro Y Villafañe , 12 , Valderas

Hostal La Maravillosa misafirlere Valderas bölgesinde, banliyöde, Buzón más antiguo de España (1793) ile 13 mi (20,9 km) mesafede ve San Nicolas Kilisesi ile 15,7 mi (25,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Santa Maria Yarım Kubbesi ile 15,7 mi (25,3 km) ve Puerta de San Andres ile 15,8 mi (25,4 km) mesafede.

Hostelin restoranı La Maravillosa misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x