Paradiso Boutique Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Krotiri
Paradiso Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Paradiso Boutique Hotel Dış Mekan
Paradiso Boutique Hotel Dış Mekan
Paradiso Boutique Hotel Dış Mekan
Paradiso Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Paradiso Boutique Hotel
Parikia Decentralized Administration Of The Aegean, Krotiri

Paradiso Boutique Hotel misafirlere Paros bölgesinde, plajda, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Marcelo Beach ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Parikia Limanı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Naousa Limanı ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Yemek servisi için otelin denize sıfır restoranı ideal, ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x