Krios Beach Camping

Decentralized Administration Of The Aegean, Krotiri
Krios Beach Camping Genel
Krios Beach Camping Genel
Krios Beach Camping Genel
Krios Beach Camping Öne Çıkan Resim
Krios Beach Camping Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Krios Beach Camping
krios Beach, Parikia Decentralized Administration Of The Aegean, Krotiri

Bu kamp alanı misafirlere Paros bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Marcelo Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan kamp alanı Parikia Limanı ile 2 mi (3,2 km) ve Naousa Limanı ile 7,4 mi (11,8 km) mesafede.

Restoranda bu kamp alanı misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Konforunuz için klimalı kamp alanı vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Banyoda sadece duş kabini vardır.Misafirlerin konforu için emanet kasası sunulmaktadır ve kat hizmetleri günlük olarak verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çadır,
Çadır, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x