Paradise Suites Hotel

Kololi
Paradise Suites Hotel Genel
Paradise Suites Hotel Genel
Paradise Suites Hotel Öne Çıkan Resim
Paradise Suites Hotel Dış Mekan
Paradise Suites Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Paradise Suites Hotel
No. 3 Paradise Place, Badala Park Highway, Bertil Harding, Kotu Creek , Kololi

Paradise Suites Hotel konaklamanızda Serrekunda bölgesinde, plaj yakınında, Kololi Plajı ve Bijilo Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Bijilo Ormanı Parkı ile 1,4 km (0,9 mil) ve Senegambia Zanaat Pazarı ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 69 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçeli
Room
Dubleks, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Mutfak, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x