Djeliba Resort

Kololi
Djeliba Resort Genel
Djeliba Resort Genel
Djeliba Resort Genel
Djeliba Resort Genel
Djeliba Resort Öne Çıkan Resim
Image More +99 fotoğraf
Djeliba Resort
Djeliba Plaza Street Kololi , Kololi

Djeliba Resort misafirlere Serrekunda bölgesinde, plajda, Kololi Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Tropic Shopping Centre ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bijilo Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Sir Dawda Kairaba Jawara International Conference Center ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon, Avlu Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x