Paradise Resort Hotel

Batı Pasifik, La Villa de los Santos
Paradise Resort Hotel Öne Çıkan Resim
Paradise Resort Hotel Banyo Tipleri
Paradise Resort Hotel Oda
Paradise Resort Hotel Oda
Paradise Resort Hotel Oda
Paradise Resort Hotel
Carretera Nacional, Via Las Tablas Batı Pasifik, La Villa de los Santos

La Villa de los Santos bölgesindeki Paradise Resort Hotel konaklamanızda, Peninsula de Azuero yakınında ve Museo de la Nacionalidad Vatandaşlık Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel St. Athanasius Kilisesi ile 1,7 mi (2,8 km) ve San Juan Bautista Katedrali ile 3,9 mi (6,2 km) mesafede.

Paradise Resort Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x