Hotel Cubitá

Batı Pasifik, La Arena
Hotel Cubitá Genel
Hotel Cubitá Genel
Hotel Cubitá Genel
Hotel Cubitá Öne Çıkan Resim
Hotel Cubitá Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Hotel Cubitá
Ave. Roberto Ramirez de Diego Batı Pasifik, La Arena

Hotel Cubitá misafirlere La Arena bölgesinde, plaj yakınında, Peninsula de Azuero yakınında ve Chitre Golf Club ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan resort otel Herrera Müzesi ile 2,2 mi (3,6 km) ve San Juan Bautista Katedrali ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Bölgesel mutfak alanında uzman olan Los Maizales yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

96 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. La Arena bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x