Paradise Resort Club and Spa

Güney Alberta, Canmore
Paradise Resort Club and Spa Genel
Paradise Resort Club and Spa Genel
Paradise Resort Club and Spa Genel
Paradise Resort Club and Spa Öne Çıkan Resim
Paradise Resort Club and Spa Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Paradise Resort Club and Spa
104 - 1151 Sidney St Güney Alberta, Canmore

Paradise Resort Club and Spa size Canmore merkezinde, Banff Ulusal Parkı ve Yamnuska Mountain Adventures Dağcılık Eğitimi Kuruluşu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Upper Hot Springs ile 18 mi (28,9 km) ve Banff Centre for Sanat Merkezi ile 16,1 mi (26 km) mesafede.

The Grande Kitchen & Bar, Paradise Resort Club and Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 125 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, su kaydırağı ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Luxury
Luxury Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Luxury
Luxury Daire, 3 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Dağ Manzaralı
Family
Family Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x