Paradise Guest House

Palugaswewa
Paradise Guest House Öne Çıkan Resim
Paradise Guest House Dış Mekan
Paradise Guest House Kahvaltı
Paradise Guest House Banyo Tipleri
Paradise Guest House Banyo Özellikleri
Image More +6 fotoğraf
Paradise Guest House
Kashyapagama Rd , Palugaswewa

Habarana bölgesindeki Paradise Guest House konaklamanızda, Minneriya Ulusal Parkı ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan pansiyon Pidurangala Kayası ile 9,3 mi (15 km) ve Antik Sigiriya Kenti ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x